EBLAND - Kutyapanzió, Győrújbarát               Tel: 30/910-4421

Szolgáltatásaink

Panzió

Panziónk állattartási szempontból gondosan megépített. A kedvenceket EU szabványoknak megfelelő, zárt, biztonságos, otthonos kennelekben szállásoljuk el. Minden kutyus külön kennelben kap helyet, de a napközbeni játék során, az azonos habitusú ebeknek lesz lehetőségük egymással játszani.

Külön elkerített nagy kifutóinkban naponta többször kiengedjük az állatokat.

A kutyusok szállítását (amennyiben nem tudja személyesen elhozni) mi is meg tudjuk oldani. Ha a gazdi úgy gondolja, hozza magával a kutyus kedvenc játékát, tálját, vagy fekvőhelyét, hogy még otthonosabban érezze magát nálunk.

Kutyaiskola

Kedvence szétrágta a papucsot? Vagy ízlik neki az asztal sarka? Esetleg nehézkes a sétáltatás?

Nálunk az okosodni vágyó kutyusokat kedves, türelmes kutyakiképző várja. Segítséget tudunk nyújtani a kutyusok szocializálódásában, az alap gyakorlatok elsajátításában, hogy a kutyussal töltött idő a gazdinak is sok örömöt okozzon, és a mindennapok problémamentessé váljanak.

Kutya napközi

A kutya napközit azért hoztuk létre, hogy a csak nappal elfoglalt gazdik is jó helyen tudhassák kedvenceiket, míg napi teendőiket végzik.
Ennek lényege, hogy a gazdi napközbeni elfoglaltsága miatt rendszeresen vagy alkalomszerűen a kutyus a nappalokat panziónkban tölti, de mikor a gazdik tehetik értük jönnek, és hazaviszik őket otthonaikba.

A napközis kutyusok ugyan abban a figyelemben, és felügyeletben részesülnek, mint panziós vendégeink. És persze minden extra szolgáltatásunk (pl: kozmetika, kamerázott kennel, plusz etetés, stb.) is rendelkezésükre áll.

Így azt az időt míg a gazdi nem ér rá, otthoni unatkozás helyett, a kutyus nálunk játékkal, futkározással, tanulással, szépítkezéssel, vagy akár kényelmes lustálkodással töltheti, és még a gazdi lakberendezési tárgyai is biztonságban lehetnek.

Kutyakozmetika

Panziónkhoz szakszerűen kialakított kutyakozmetika tartozik, így a szépülni vágyó kutyusokat szép környezetben, szakszerű kutyakozmetikus kezére bízhatják.

A kutyatulajdonosoknak biztos könnyebbséget jelent, hogy a panzióban vagy napköziben hagyott kedvenceik, már tisztán és csinosan várják vissza gazdijukat.

Tápforgalmazás

Kutyapanziónknál Josera, Belcando,Bewi-dog és Dogland kutyatápokat forgalmazunk.
Részletes információk, árak a 30/910-4421 -es telefonszámon!

Josera

Josera( német prémium kutyaeledel) két termékvonalon kínálja kutyatápjait, így minden gazdi kiválaszthatja saját magának és kedvencének - legyen az kölyök vagy kifejlett kutya, házi kedvenc vagy sport eb - leginkább megfelelő, teljes értékű tápot. Ami mindkét termékcsaládban közös, az a kiváló minőség és a széles választék.

Basic Line

Nagyobb részt csirkehúsból készül
Nem tartalmaz búzát
Nem tartalmaz szóját
Természetes rost (répapép)

Emotion Line

Természetes probiotikumok (inulin)
Emésztést és felszívódást segítő élesztő, cikória
Értékes fehérjék (lazacliszt)
Porcképző glükozamin és kondroitin- szulfát

Ami a minőséget garantálja:

Nagy arányban emberi fogyasztásra alkalmas húsalapanyagok felhasználása, gondosan kiválasztott növényi összetevők.
Kíméletes nyersanyag-feldolgozás (a legmodernebb sajtolási technológia alkalmazása).
Szigorú szabályok alapján megválasztott beszállítói kör.
Saját kutatólabor. Az itt dolgozó takarmányozási szakemberek kutatómunkája biztosítja a folyamatos innovációt.
A termékek nem tartalmaznak mesterséges színező és íz fokozó anyagokat.
A Josera DIN ISO 9001:2000, illetve a HACCP által előírtaknak megfelel.
A cég nem folytat semmilyen állatkísérletet termékeinek kifejlesztése során.

Belcando

A Belcando Premium kutyaeledel biztosítja az igazi jólétet a kutyája számára. Nem elég, hogy a kutyája csupán megtömje a hasát. Az is fontos, hogy egészséges maradjon, és sokáig éljen. Az egyedülálló alapanyag-kiválasztási rendszer, mely valamennyi eledel receptura alapjául szolgál, figyelembe veszi a kutya fajtájának és egyes életszakaszainak speciális szükségleteit. Kizárólag emberi fogyasztásra is alkalmas hús-, és gabonatermékeket használunk, melyek szigorúan ellenőrzött német gazdaságokból származnak. A BELCANDO eledeleinek előállítása Németországban történik, a gyártás és a felhasználás közötti rövid idő miatt nincs szükség tartósítószerekre.
A mesterséges tartósító, ízesítő és színező anyagok allergiát válthatnak ki, emiatt következetesen elkerüljük használatukat.

Válogatott minőség
- nem használunk szójafehérjét,
- nem használjuk elhullott állatok maradványait (minden húsanyagunk emberi fogyasztásra is alkalmas),
- nem használunk génmanipulált termékeket,
- nem használunk szintetikus antioxidánsokat (a takarmányban lévő zsírok védelmére természetes, E vitamint és rozmaringkivonatot használunk).

Proimmun - Aktiválja a kutya természetes védelmi pajzsát
Natural Cell Care - sejtvédelem

BEWI-DOG

Az intelligens kutyatáplálás

A BEWI DOG táplálkozási program minden korcsoporthoz és igénybevételi szinthez tartalmaz megfelelő eledelt.

A BEWI DOG etetési program alapja egy egyszerű, de lényeges megfigyelés: a kutya tápanyagszükséglete elsősorban az állat aktivitásától, mindennapi tevékenységétől függ és csak másodsorban a testméretétől. Ez nálunk embereknél is így van: az élsportolóknak energiában és tápanyagokban gazdag táplálékra van szüksége a csúcsteljesítmény eléréséhez, míg a keveset mozgók kalóriaszegény diétával vigyáznak a testsúlyuk megőrzésére. A fenti koncepciót használtuk fel a kutyatáplálási program összeállításához, az életkor és az aktivitási szint figyelembevételével. Speciális összetételű eledeljeink segítségével az olyan nehéz életszakaszok is átvészelhetőek, mint például a betegség utáni lábadozás, allergia, elhízás stb.
Termékeinket a legsikeresebb kutyakiképzőkkel, állatorvosokkal és táplálkozástudományi szakértőkkel együttműködve folyamatosan fejlesztjük. A csúcsminőséget a nyersanyagok rendszeres laboratóriumi ellenőrzése és független intézetek által végzett terméktesztelés biztosítja.

És az árak?
Az eledelek összetételének kidolgozásánál nem ismerünk kompromisszumot. Nem használunk nyersanyagként olcsó hulladékokat. Ott takarékoskodunk, ahol ez ésszerű: a Németországon belül, drága szállítás nélkül beszerzett nyersanyagok, a saját laboratórium, a jól szervezett gyártási folyamat, az egyszerű csomagolás és a drága rádió és tv reklámok mellőzésének köszönhetően elért kedvezményeket mi Önnek tovább adjuk. Az eredménye: egy kiváló minőségű, de megfizethető árú BEWI DOG kutyaeledel család.

Vitálkomplex - új irányzat a kutyatáplálásban
A régmúltban megelégedtek azzal a kutyatartók, ha az eledel "elég" volt, tehát a kutya jóllakott, és életben maradt. A mai elvárások ennél jóval magasabbak. A cél az, hogy eledeljeink az Ön kutyáját csúcsformába hozzák és ezt a csúcsformát az állat élete végéig biztosítsák, függetlenül attól hogy Ön vadászkutyát, óriás házörzőt vagy apró házikedvencet tart, tenyészt dédelget vagy dolgoztat.
Ez a feladat csak az eddigieknél is átgondoltabb, tudományosan megalapozott termékfejlesztéssel, az egyedi igényeknek pontosabban megfelelő tápanyagok, vitalitást segítő összetevők tudatos alkalmazásával oldható meg. Ennek az újszerű megközelítésnek az eredménye a BEWITAL-VITAL-KOMPLEX rendszer. Az új eledelek optimálisan összeállított, célzott hatású tápanyagcsoportokat, ún. vitálkomplexeket tartalmaznak, amelyek biztosítják a kutya szervezetének, illetve egyes életfunkcióinak kifejlődését és működését.

A vitálkomplex hatása főként a következő helyekre irányul:
- Bőr- és szőrtakaró védelem.
- Immunrendszer védelme.
- Bélflóra és emészthetőség.
- Csontépítés és izmok fejlődése.
- Vese és anyagcsere tehermentesítése.

Garantált húsminőség
A kergemarha-kórral (BSE) kapcsolatos gondok sok kutyatartóban aggodalmat élesztenek: biztonságos-e a kutyaeledel?
A mi válaszunk: igen! A Bewital által készített eledelek nem tartalmaznak hullalisztet (=elhullott állatokból készült őrleményt). A hal és bárányhús kivételével az összes állati eredetű alapanyag Németországból származik, emberi fogyasztásra feltétlenül alkalmasnak minősített, állatorvosi felügyelet mellett szabályos vágással kerül feldolgozásra. A hús tisztaságára, az egyes nemkívánatos anyagokra (pl. antibiotikumok stb.) vonatkozó szabályok ugyanolyan szigorúak, mint az emberi fogyasztásra kerülő termékek esetében. Mindezek maradéktalan betartását a zsákokon feltüntetett Bewital húsgaranciajel igazolja.

Dogland

Minőségi kutyatáp Németországból!
Emberi fogyasztásra alkalmasnak talált hústermékek kerülnek kizárólagosan felhasználásra!
Mesterséges színezékek, illatanyagok és ízesítők hozzáadása nélkül készül.
Alacsony árak!